donderdag 20 oktober 2011

NOTD: China Glaze Crackle Duo

Vandaag een NOTD met 2 lakjes van China Glaze.
De lakjes die ik voor deze NOTD gebruik zijn Re-Fresh mint die ik als basiskleur gebruik en Cracked Concrete als crackle topcoat.


Dit zijn de lakjes, ik heb ze al een tijdje en eigenlijk heb ik ze nog nooit echt opgehad, maar daar komt verandering in!
Re-Fresh Mint van China Glaze is een mintgroen lakje met een hele creamy finish, daarom gaat het wel een beetje strepen.


Op deze foto kun je zien dat het lakje wel een beetje streperig is. Hier heb ik 1 laagje aangebracht, wat al redelijk dekkend is. Als ik deze lak alleen zou dragen zou ik 2 laagjes aanbrengen, maar omdat er nog een crackle topcoat overheen komt laat ik het zo.


Dit is de combinatie samen, een grijze crackle en mintgroene onderbasis. Ik vind het een geslaagde combinatie! De grijze crackle is niet heel glanzend van zichzelf, maar ook niet mat, dus een mooie finish.


Om het een andere draai te geven heb ik de Soft Touch topcoat van Essence gebruikt, een topcoat die als een suede laagje om je nagel en lak heen ligt. Ik had verwacht dat het matter zou opdrogen, waar ik totaal niet van houd, maar dit zit er net tussenin en eigenlijk vind ik het wel mooi!

Een geslaagde combi dus!
Mijn lakjes van China Glaze koop ik op www.boozyshop.nl en Essence is bij het Kruidvat te koop.

Wat vinden jullie van deze combi?

Veel liefs,
Esther

1 opmerking: