zondag 23 oktober 2011

Stash: Blush, Bronzer en Highlighter

Vandaag mijn eerste stash artikel!
In dit artikel laat ik zien welke blush, bronzer en highlighter producten ik heb!

Als eerste de highlighter, daar kan ik kort over zijn, want daar heb ik er maar 1 van!


Deze highlighter ziet er waanzinnig mooi uit en komt uit de limited edition Urban Baroque van Catrice en is dus niet meer te koop. Deze was te koop bij het Kruidvat.
Eigenlijk gebruik ik deze niet zo heel vaak, af en toe als ik me heel uitgebreid opmaak.

Dan de creme blushes, in een warme en koele kleur.


De koele kleur komt uit de onlangs verschenen Ballerina Backstage collectie van Essence. (hij ziet er op de foto een beetje korrelig uit, dat is hij helemaal niet, ik heb er met mijn stippling kwast ingezeten, haha.)
De warme creme blush is van Bourjois, maar eigenlijk weet ik niet of deze nog te koop is, want ik heb hem al een hele tijd.
De blush van Essence kocht ik bij het kruidvat en die van Bourjois destijds bij Douglas.

Daarna de vaste blushes:


Deze zijn allemaal van andere merken, maar ze zijn wel allemaal onwijs budget!
Linksonder zie je Rose Gold van Sleek (Dit is DE dupe van de bekende NARS Orgasm blush!) daarboven Harmony van L.A. Colors.
Rechtsonder Dare van NYX en daarboven kleurnr 003 van Etos eigen merk.
Behalve de blush van Etos die ik (ofcourse) bij Etos haalde komen de andere blushes allemaal via www.boozyshop.nl waar NYX en Sleek nog steeds te koop zijn, L.A. Colors is uit het assortiment.

En tenslotte mijn bronzers:


Bovenaan een kleur van Essence, 01 Ibiza Sun. Deze was 1 of 2 jaar geleden de bronzer uit de zomercollectie maar is (voor zover ik weet) daarna opgenomen in het normale assortiment en is dus nog steeds te koop.
Daaronder de Catrice Multicolour Powder, waar ik onlangs een artikel over schreef. Ik gebruik deze toch meer om te shapen omdat de donkere deeltjes toch vrij donker zijn op mijn gezicht.
Aan de rechterkant zie je de Terra Bronzingpowder van Jip en Janneke. Deze kocht ik destijds bij de Hema. In sommige filialen zijn hier nog enkele bronzers van te vinden.

Ook liet ik in mijn eerste shoplog de nieuwe bronzer uit de limited edition van de Bohemia Collectie (die nu nog te koop is!) zien, deze heb ik nog niet gebruikt, dus daar komt binnenkort een apart artikel over.

Nou, dat was weer een hele lap tekst.
Wat zouden jullie als tweede make-up stash artikel willen zien?

Veel liefs,
Esther

1 opmerking:

  1. Die highlighter heb ik ook!:D zo fijn die:o en hij ruikt lekker.. baal dattie er niet meer is want mijne is bijna op:(
    X majo

    BeantwoordenVerwijderen